Vélemények Ginkgo Biloba fogyasztóktól

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Agyserkentő
Plézer János – Budaörs
„Több mint egy éve rendszeresen fogyasztok Ginkgo-t. Egyértelműen tapasztalok pozitív változásokat a memóriám, és koncentrálási képességeim terén. Úgy is mondhatnám, hogy minden eszembe jut, hála a ginkgonak!”

Memória javítása
Mezei Pál – Eger
„Bátran ajánlom memória jellegű problémák ellen. Nem mondom hogy kifogástalan a memóriám, de az évi többszöri, kisebb megszakításokkal 2-3 hetente alkalmazott ginkgo-kúra nekem sokat segít!”

Szédülés ellen
Ármai Zsolt – Tiszakécske
„Az agyi vérkeringésből adódó problémák ellen, mint fejfájás és szédülés ellen szedek ginkgo kapszulát. Nekem bejött!”

Fejfájás ellen
Nagy Katalin – Budapest XX.

„Fejfájás ellen jóformán azonnal segítség 1 ginkgo kapszula!”

Koncentráció javítása
Nemes Krisztina- Pécs
„Vizsgaidőszak alatt jellemzően 1 ginkgo kapszulával indítom a napot. Sok vízzel veszem be a kapszulát. A tapasztalataim nagyon pozitívak: Frissebb vagyok, kevésbé érzem magam nyúzottnak és kimerültnek, úgy érzem órákon át jobban tudok koncentrálni a tananyagra.”

Javuló vérkeringés
Jákói István – Kecskemét
„A ginkgo szép lassan, de segített abban, hogy vérkeringésem pozitívan változzon! Korábban eléggé zavaró volt, hogy például rendre fázva feküdtem le, mondjuk esténként, vagy éppen a kezem és a lábam még a nagy nyári melegben is hideg volt!”

Mentális erő
Hambalgó Nóra – Agárd
„Nem gondoltam volna, hogy segíteni fog! A napi 2-3 ginkgo kapszulától összeszedettebb lettem mentálisan. Jobban tudok koncentrálni a munkahelyemen és az edzéseken is. Bátran merem ajánlani mindenkinek!”

Szellemi frissesség
Kocsis Alexandra – Vác velemeny
„Szellemileg jelentősen frissebb és feldobottabb vagyok. Ezt mindenképpen a ginkgonak köszönhetem!”

Roboráló hatás
Ádám Martin – Keszthely
„A ginko segít a sportpályán is. Olvastam értágító és a várkeringést javító hatásairól. Főleg a hideg időben az edzéseken aranyat ér! Jobb teljesítményre leszek képes, és nem csak mentálisan!”

Kis Beáta – Soroksár
„Diétázó, fogyókúrázó sorstársaimnak is ajánlanám a ginkgot: Ellensúlyozza a tompaságot!”

Memória és emlékezet javítása
Lengyelné Marika – Ózd
„A munkám megköveteli a magas fokú intellektuális képességeket. Hála a ginkgo bilobának az emlékezetem és a memóriám még a legfárasztóbb és a legnehezebb napon sem szenved csorbát. A pozitív hatások vitathatatlanok, ahogy az is, hogy semmiféle mellékhatásokkal nem jár a Ginkgo adagolása.”

Jobb emlékezet
Tóth Ramóna – Budapest V.
„A ginkgo biloba szedését megelőzően meglehetősen szétszórt voltam! Az emlékezőtehetségem a nullával volt egyenlő: Például az előző nap hallott neveket, számokat, címeket sem tudtam másnap hibátlanul feleleveníteni. Frusztráló érzés elfelejteni mindent!

A ginkgot kimondottan ezen problémám ellensúlyozására rendeltem, hiszen olvastam memóriajavító hatásairól. Szép lassan, de eredményre is vezetett a kapszulák szedése! Az ideális dózis számomra: 3 kapszula, 3-4 héten át!”

Pál András – Paks
„A ginkgonak köszönhetően frissebbnek érzem magam, sokat javult a közérzetem. Mivel fizikai munkát végzek, munkám során úgy érzem, jóval több energiám van.”

Agyserkentő
Horváth Violetta – Mór
„6 hónap elteltével egyértelmű, hogy szellemileg felfrissültem! Ahogy mondani szokás, az agyam is jóval gyorsabban kapcsol!”

Jobb koncentráció
Kiss Árpádné Éva – Dunavarsány
„A ginkgo biloba sokat segített abban, hogy huzamosabb ideig képes legyek fókuszálni egy bizonyos dologra – Korábban kisebb-nagyobb problémáim származtak ebből.”

Molnár Péterné – Bicske
„A nyugdíjas évekre érve örülök, hogy van egy olyan termék, mely segíthet szellemileg frissnek maradnom!”

Jávor Pálné – Cegléd
„Elégedett vagyok a termékkel, hiszen az ára sem szökött az egekbe, ráadásul nálam igen hamar hatott! Már egy hét után tapasztaltam a pozitív változásokat magamon. ”

Fülzúgás ellen
Farkas Áron – Újbuda
„Korábban rendre kísértett fülzúgás. Mivel reméltem, hogy amennyiben egy természetes kezelési módot választok elmúlik, így jutottam el a ginkgo bilobához. Olvastam a ginkgo fülzúgás elleni hatékonyságáról, és kipróbáltam… Milyen jól tettem! A panaszaim mérséklődtek, a kellemetlen érzés pedig időről-időre fokozatosan csökkent. ”

Jónás Miklós – Dabas
„Naponta két Ginkgo kapszulát fogyasztok. Egyet reggel, és egyet délben. Az eredmény? Úgy érzem segít feltöltődni, szellemileg frissebbnek érzem magam, javul a közérzetem.”

Agyserkentés
Szabó Emese – Kaposvár
„Duplán hatékony volt számomra a ginkgo biloba: Növelte a koncentrációt, valamint a mentális éberséget. Ajánlani tudom mindenkinek!”

+ A ’The University Maryland Medical Center’ kutatói korábban a következőt tették közzé a ginkgo biloba kapcsán:
„A ginkgo-nak az időben messze visszanyúló múltja van. Korábban alkalmazták véráramlással kapcsolatos problémák ellen, vagy a szellemi felfrissülés érdekében. Manapság az egyik legjobb természetes módja  a memória és koncentráció javításának a ginkgo biloba fogyasztása… Laboratóriumi kísérletekkel pedig alátámasztható, hogy javíthat a vér keringésén, annak ragadós állapotán. (…) A ginkgo leveleiben található két jelentős, egyaránt antioxidáns hatású kemikália: a flavonoidok és terpenoidok: Antioxidáns hatásuk vitathatatlan.”